respublika.lt
vz24

Asmens duomenų tvarkymo politika

 

Siekdami apsaugoti tvarkomus fizinių asmenų asmens duomenis pagal Europos parlamento ir tarybos reglamento Nr.2016/679 pranešame:

UAB “Respublikos leidiniai“ yra naujienų portalo www.respublika.lt valdytojas. UAB „Respublikos leidiniai“ yra dienraščio „Vakaro žinios“ ir savaitraščio „Respublika“ leidėjas. Todėl UAB „Respublikos leidiniai“ (įmonės kodas 124251033, A.Smetonos 2, LT-01115 Vilnius, tel. 8-5-2123112, el.paštas: press@respublika.net) yra fizinių asmenų (portalo lankytojų ir laikraščių prenumeratorių) asmens duomenų valdytojas.

 

Asmens duomenų subjektas – fizinis asmuo, kurio asmens duomenis gauname ir toliau naudojame paslaugų suteikimo tikslais.

 

Asmens duomenys – fizinių asmenų pateikiama asmeninė informacija, reikalinga teisingai identifikuoti paslaugos gavėją.

 

Mes renkame šiuos duomenis:

  • Asmens vardas, pavardė
  • Asmens adresas
  • Telefono numeris
  • Elektroninio pašto adresas
  • Kompiuterio IP adresas
  • Asmens amžius tik ta apimtimi ar asmuo yra pensininkas
  • Asmens gyvenamosios vietos laiptinės įėjimo kodas

 

Už asmens duomenų apsaugą atsakingi:

Bendrovės vadovas

IT direktorius

Platinimo tarnybos direktorius

Pardavimų direktorius

 

Asmens duomenys tvarkomi šiais tikslais:

Prenumeratos priėmimo ir pristatymo tikslas

Tinklalapio komentavimo galimybės užtikrinimo tikslas

Žaidimų, konkursų organizavimo tikslas

Tiesioginės rinkodaros pasiūlymų teikimo tikslas

 

Asmens duomenų šaltiniai

Mes nerenkame asmens duomenų iš trečiųjų šaltinių. Visus mūsų naudojamus asmens duomenis pateikia Asmens duomenų subjektas.

 

Asmens duomenų rinkimo pagrindas

Teisė rinkti ir naudoti asmens duomenis atsiranda tuo metu, kas Asmens duomenų subjektas sudaro sutartį dėl prenumeratos, komentuoja tinklalapyje www.respublika.lt arba dalyvauja mūsų organizuojamuose kryžiažodžių sprendimo ar kituose konkursuose bei žaidimuose.

 

Asmens duomenys gali būti teikiami

Asmens duomenys gali būti perduoti trečiosioms šalims tik tam, kad tinkamai būtų suteikta paslauga.

Trečiosios šalys gali būti:

  • Lietuvos pašto tarnyba
  • Privačios platinimo tarnybos
  • Spaudos platintojai
  • Kurjerių tarnybos
  • Valstybės institucijos
  • Finansų institucijos, atliekant apmokėjimą
  • Kiti asmens duomenų naudotojai, reikalingi pasitelkti tinkamai įvykdyti užsakytas paslaugas.

 

 

Asmens duomenų saugojimas

Asmens duomenys saugomi paslaugų atlikimo laikotarpiu ir 12 mėnesių joms pasibaigus, nebent yra gautas atskiras sutikimas dėl ilgesnio duomenų saugojimo. Specialiomis programomis saugome asmens duomenis nuo neteisėtos prieigos, naudojimo ir atskleidimo.

Informacijos perdavimo internetu, elektroniniu paštu ar mobiliuoju ryšiu saugumas gali būti neužtikrintas dėl ne nuo mūsų priklausančių priežasčių.

 

Asmens duomenų subjekto teisės

Susipažinti su tvarkomais duomenimis

Reikalauti ištaisyti neteisingus ir netikslius asmens duomenis

Apriboti duomenų tvarkymą

Pateikti prašymą ištrinti asmens duomenis

Nesutikti su asmens duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros tikslais

Atšaukti duotą sutikimą, nelaikant pažeidimu iki atšaukimo buvusį asmens duomenų tvarkymą

Pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai

 

Baigiamosios nuostatos

Mes stengiamės, kad Asmens duomenys būtų tvarkomi teisėtai, sąžiningai ir skaidriai.

Asmens duomenys renkami teisėtais tikslais ir toliau nebetvarkomi.

Renkame tik adekvačius asmens duomenis, kurie yra būtini tikslams pasiekti.

Asmens duomenys yra tvarkomi elektroninėse laikmenose ir, esant reikalui ir popieriuje, taikant atitinkamas technines ir organizacines priemones, siekiant užtikrinti tinkamą duomenų saugumą nuo tvarkymo be leidimo, neteisėto tvarkymo, netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo.

Daugiau

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi
(per 72 val.)

Daugiausiai komentuoti
(per 72 val.)
1. GODOS PRIE SUSKILUSIOS „GELDOS”
2. DEVYNERI METAI NELAISVĖJE (Milijonieriaus Vito Tomkaus interviu su milijardieriumi Raimondu Baranausku)
3. Sorošo tinklas Lietuvoje: Ką rašė „Respublika" apie Džordžą Sorošą prieš 15 metų (Sorošo sąrašas su naujomis „elitinėmis" pavardėmis)
4. Vitas TOMKUS: NUO ATGIMIMO IKI IŠSIGIMIMO
5. Vitas TOMKUS: JUOKAI JAU BAIGIASI, arba TEGYVULIUOJA PIDERALDEMOKRATIJA!
6. Globalistai atims mamą ir tėtį
7. Po vakcinos nuo COVID-19 - mirtis
8. N.Venckienė: Jie teisia, o aš vaidinu, kad tikiu
9. Algimantas Rusteika: Bakalaurų vyriausybė pasiilgo Rusijos
10. Po vakcinos nuo COVID-19 - mirtis
11. Globaliame pasaulyje nekorektiška vadintis lietuviu
12. Laukėt, kad Dulkys virusą patvarkytų?
13. Didina pensijas, o jos vis nekyla (su Vito TOMKAUS trigrašiu)
14. Ką jie dabar pasakytų žuvusiųjų artimiesiems?
15. Prieš 30 metų dėl laisvės buvome pasiruošę viskam
16. Nesiskiepysi nuo COVID-19 - greitai lėksi iš darbo?
17. Trečias bandymas padaryti V.Landsbergį... prezidentu
18. O.Strikulienė: KAPITOLIJAUS ŠTURMĄ INICIJAVO NE TRAMPAS
19. O jeigu karas?
20. Policijos veteranai užsigeidė privilegijų
21. Vitas TOMKUS: RINKTI AR NERINKTI?
22. Vakarams bus labai blogai, Lietuvai - tik blogai
23. Zigmas Vaišvila: Siaubiamiškio pasaka Nr.2 („Siaubiamiškio pasakų kūrėjas ir jo alaviniai kareivėliai")
24. Užkalti karstai kelia dar daugiau įtarimų (su Vito TOMKAUS trigrašiu)
25. Lengviau sukurti vakciną nuo Covid-19, nei ištirti bylą (su Vito TOMKAUS trigrašiu)

Dienos klausimas

Ar sekate susirgimų, mirčių nuo koronaviruso skaičius?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar karantinas pakeitė Jūsų apsipirkimo įpročius?

balsuoti rezultatai
Šiandien Rytoj   Poryt

 

   

-3   0 C

-1  0 C

 

 0  +1 C

+2 +3 C

+3 +4 C

 

+3 C  

1-6 m/s

1-5 m/s

 

0-5 m/s

       

Nuorodos