respublika.lt

Bulviniai blynai su pasakiškai skaniu varškės kremu

(4)
Publikuota: 2022 balandžio 20 12:19:19, saldukas.lt
×
nuotr. 1 nuotr.
Bulviniai blynai su varškės kremu. saldukas.lt nuotr.

Būtinai išbandykite bulvinių blynų receptą su pasakiškai skaniu varkšės kremu!

 

 

Užteks ir šeimą pamaitinti ir kaimyną pavaišinti!

Jums reikės:

• 2-3 kg bulvių
• 1 svogūno
• 2 kiaušinių
• 2 šk. miltų
• Druskos
• Pipirų
• Persilado
• Aliejaus kepimui

Varškės kremas:

• 400 g varkšės
• 3 šk. grietinės
• 3-4 česnako skiltelės
• Persilado

Gaminimo eiga:

1. Bulves ir svogūną sutarkuojame. Pagardiname druska, prieskoniais. Įmušame kiaušinius, beriame miltus ir gerai išmaišome.

2. Įkaitiname aliejų ir pradedame kepti blynus kol gražiai ir traškiai apskrus.

3. Ruošiame varškės kremą - visus ingridientus maisto smulkintuvo pagalba sutriname iki kreminės konsistencijos.

4. Varškės kremą dedame ant karštų blynų, pabarstome persiladu.

Patarimai:

• Varškės kremą labai tinka pagardinti šviežiu agurku, žalumynais ar lašišos gabalėliu.

• Jei norite skystesnio varškės kremo naudokite natūralų jogurtą.

Saldukas

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
2
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (4)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar žiūrite Euroviziją?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip vertinate savo ekonominę padėtį?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+2 +9 C

+5 +9 C

+2 +8 C

+7 +15 C

+9 +14 C

+10 +14 C

0-5 m/s

0-6 m/s

0-7 m/s