respublika.lt

2023 m. Lietuvos rankų lenkimo sporto čempionatas

(0)
Publikuota: 2023 kovo 27 10:10:07, Pranešimas spaudai
×
nuotr. 1 nuotr.
Stop kadras iš Youtube

Šeštadieni Širvintų Sporto ir laisvalaikio centre įvyko 27-as Lietuvos nacionalinis Rankų Lenkimo Čempionatas. Viso čempionate varžėsi 133 sportininkai skirtingose svorio kategorijose, kartu tai buvo atranka į birželį vyksiantį Europos rankų lenkimo čempionatą Moldavijoje, ir Pasaulio čempionatą Kazakstane rudenį.

 

Daugiausiai čempionų paruošė ir medalių iškovojo jungtinė Radviliškio komanda (treneriai V.Survila, M.Gilė, R.Ždanavičius). Antrą vietą iškovojo Šilutės komanda (treneriai A.Pancerovas, E.Vaitkutė, V.Parnarauskienė), tuo tarpu Vilniaus komanda iškovojo 3-iąją vietą bendroje įskaitoje (treneriai A.Balsevičius, T.Kropa, V.Kužulis).

Čempionatas pasižymėjo daugybe intriguojančių kovų, varžėsi daug tituluotų sportininkų iš visos Lietuvos. Įnirtingiausios kovos vyko vyrų absoliučioje kategorijoje, kurioje dalyvauja savo svorio kategorijų nugalėtojai ir prizininkai, po daugybės permainingų kovų finale susitiko S.Abromaitis iš Klaipėdos ir A.Rybakov iš Vilniaus. Po ilgos kovos S.Abromaitis apgynė absoliutaus čempiono titulą antrus metus iš eilės. Moterų absoliučioje kategorijoje pergales užtikrintai skynė daugkartinė Pasaulio ir Europos čempionė Eglė Vaitkutė.

Lietuvos rankų lenkimo sporto federacija dėkoja už gražų bendradarbiavimą su Širvintų sporto centru (vadove Alina Zapolskiene), taip pat dėkoja visiems sportininkams ir jų treneriams už dalyvavimą šiame renginyje.

Absoliutaus varžybų nugalėtojo kovos čia:

https://www.youtube.com/watch?v=JoQ6hZUHhnw

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar bijote klimato kaitos keliamų kataklizmų?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip praleidžiate savo atostogas?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+12 +21 C

+18 +22 C

+13 +19 C

+23 +27 C

+13 +20 C

+16 +19 C

0-4 m/s

0-8 m/s

0-12 m/s