respublika.lt

Pirmadienio horoskopas

(0)
Publikuota: 2021 spalio 25 05:30:00, Eltos inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Ruduo. Eltos nuotr.

Astrologinė prognozė spalio 25-ajai, pirmadieniui

 

AVINAS. Verta gilintis į aktualias naujienas, rimtai patyrinėti dominančią sritį, susikoncentruoti į analizuojamą problemą, kad rastumėte teisingą atsakymą. Galvokite, ką kalbate, rašote, nes esate atsakingi už tai, ką skleidžiate.

JAUTIS. Kils neblogų idėjų, jomis rasite ką sudominti, suintriguoti. Tačiau pasistenkite, kad žmogus, kuris jus remia, pasitiki, neliktų apviltas. Ką bedarytumėte, galvokite apie galimas pasekmes.

DVYNIAI. Nusimato ir argumentuoti, produktyvūs, ir nelabai malonūs debatai. Didelį spaudimą patirsite, jeigu turite įsipareigojimų ir juos vilkinate. Verčiau venkite ginčų su priešiškai nusiteikusiais piliečiais.

VĖŽYS. Šiandien iš pat ryto galite pamėginti sutvarkyt finansinį reikalą. Vėliau nebeverta tikėtis vykusio bendravimo ir sėkmingo problemų sprendimo. Atsiras keistų kliūčių, nerimą kels gandai, intrigos.

LIŪTAS. Diena žada įdomius susitikimus, pokalbius apie naujus projektus, bendradarbiavimą, tarpininkavimą. Galbūt paaiškės, kad žmogus, kurį laikėte sąjungininku, partneriu, turi kitokių nei jūs motyvų bei interesų.

MERGELĖ. Darbas atims nemažai jėgų, tačiau tarp visų reikalų bei darbų nepamirškite pasidomėti, kaip sekasi šeimos nariams. Žalos galima patirti per neblaivius ar nekompetentingus asmenis.

SVARSTYKLĖS. Ši diena bus palankesnė mokslui, dvasiniams bei tiesos ieškojimams nei finansinei, praktinei veiklai. Situacija tikriausiai parodys, kaip yra vertinama jūsų kompetencija, gebėjimai ar autoritetas.

SKORPIONAS. Galite susirūpinti tam tikrais finansiniais sprendimais ar naujovėmis bei augančiomis išlaidomis. Pasistenkite kuo atsakingiau elgtis su bendrais ir svetimais pinigais, nuosavybe.

ŠAULYS. Gali išryškėti anksčiau tik įtariamas priešiškumas arba nenoras leisti jums įgyvendinti kai kuriuos tikslus. Jeigu rasite protingų argumentų, situacija pasikeis. Vien demagogiškos kalbos šį kartą nepadės.

OŽIARAGIS. Regis, įdienojus paaiškės, kad turite rūpesčių. Jeigu ne darbas, tai sveikata taps svarbiausia aktualija. Venkite nekokybiško maisto, alkoholio, prisilaikykite dietos.

VANDENIS. Šiandien nestigs darbo ir bendravimo, ir tuo labiau, kuo populiaresni esate. Galite būti viliojami į avantiūras, naujoves, riziką. Labiau saugokite savo atžalas nuo galimų pavojų.

ŽUVYS. Nepatartini oficialūs vizitai, pokalbiai su vadovybe. Verčiau tęskite įprastus nesudėtingus darbus, susitvarkykite namus. Nesistenkite gauti to, kas jums nepriklauso, neapgaudinėkite kitų žmonių.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar esate patenkinti naudojamo banko paslaugomis?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kur šiemet atostogausite?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

-1 +4 C

-2 +4 C

+1 +5 C

+1 +8 C

+5 +12 C

+2 +8 C

0-6 m/s

0-6 m/s

0-8 m/s