respublika.lt

Savaitės citatos

(27)
Publikuota: 2022 vasario 14 10:04:31, „Respublikos“ inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Ingrida Šimonytė ir Liudvika Meškauskaitė. Eltos nuotr.

„Respublika" skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas.

 

Baisiausias dalykas, ką mes turėsime pandemijai pasibaigus, - išgąsdinta, psichologiškai palaužta visuomenė", - už tai, anot advokatės profesorės Liudvikos MEŠKAUSKAITĖS, turime būti dėkingi savo valdžiai.

Lengva kritikuoti kaimynus lenkus, kai pats neturi jokio plano ir negali nieko pasiūlyti savo žmonėms", - parlamentarui Artūrui SKARDŽIUI ne naujiena, kad mūsų Vyriausybė kritikuoja lenkų ekonominę politiką.

...patys sau gražūs, protingi, norintys būti pirmi, bet beširdžiai savo šalies žmonėms", - tokį valdančiųjų veidą mato Širvintų rajono merė Živilė PINSKUVIENĖ.

Manau, kad Lietuvos vyriausybės yra priklausomos nuo kažkokių šešėlinių jėgų, kurios mums, visuomenei, yra visiškai nematomos", - politologą Bernarą IVANOVĄ būtų sunku apkaltinti sąmokslo teorijų kūrimu...

Tai pats efektyviausias ginklas silpninti visuomenę", - trumpa ir aiški dainų autoriaus ir atlikėjo Laimonto DINIAUS nuomonė apie visuomenę suskaldžiusį Galimybių pasą.

Manau, kad ponui V.Putinui malonumą teikia, kad Maskvą lanko vienas po kito įvairių pasaulio valstybių lyderiai ir bando įtikinti poną V.Putiną deeskaluoti", - tokių malonumų V.Putinas bent iš premjerės Ingridos ŠIMONYTĖS tikrai gali nesitikėti...

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (27)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar bijote klimato kaitos keliamų kataklizmų?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip praleidžiate savo atostogas?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+12 +21 C

+18 +22 C

+13 +19 C

+23 +27 C

+13 +20 C

+16 +19 C

0-4 m/s

0-8 m/s

0-12 m/s