respublika.lt

Kaune įžiebta Kalėdų eglė, miestą drebino fejerverkai

(0)
Publikuota: 2020 lapkričio 29 10:21:48, Eltos inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Kaune įžiebta Kalėdų eglė, miestą drebino fejerverkai. Organizatorių nuotr.

Šeštadienio vakarą įžiebta Kauno kalėdinė eglutė, net šešiuose Kauno rajonuose sugriaudėjo fejerverkai, vainikavę šventę.

 


Kauniečiai turėjo progos matyti ir girdėti fejerverkus tiesiai iš savo namų, per balkonus ir langus: tokia šventinė alternatyva pasiūlyta prašant žmonių rinktis saugumą ir visų ryškiausių žvaigždžių koncertą „Saldžios Kalėdos Kaune" stebėti iš namų.

Kauno Kalėdų eglutės įžiebimo koncertą šeštadienį tiesiogiai transliavo LRT televizija, koncertavo visos ryškiausios žvaigždės.

Oro erdvė virš Kauno šventinę naktį buvo pilna dronų, jie filmavo kalėdinę eglutę iš paukščio skrydžio, leisdami pasigėrėti įspūdingomis šių metų žaliaskarės dekoracijomis.

Koncerto „Saldžios Kalėdos Kaune" ištaigingoje scenoje, kuri buvo sumontuota tuščioje Kauno „Žalgirio" arenoje, pasirodė Monique - stilinga atlikėja eteryje dainavo sėdėdama kabriolete. Geriausių lietuviškų dainų popuri atliko Martynas Kavaliauskas, kūliais vertėsi Vidas Bareikis, jaukumu užbūrė Justinas Jarutis ir Jessica Shy, savo hitus žiūrovams dovanojo Justė Arlauskaitė-Jazzu, širdies ugnimi dalinosi „The Roop" ir „Saulės kliošas". Eteryje įvyko ir Girmantės Vaitkutės dainos televizinė premjera. Vakarėlį užbaigė šių dienų šlagerių karalius Saulius Prūsaitis. 

„Saldžios saldžios Kalėdos Kaune" tik prasideda, o muzika nesiliaus skambėjusi visų žiemos švenčių metu: iš Laikinosios sostinės į Šiuolaikinę Europos Kultūros sostinę 2022 kūrybingai keliaujantis Kaunas pradžiugins muzikiniu autobusu, kuris keliaus per visą miestą, visas bendruomenes, kurs gerą šventinę nuotaiką, jame skambės populiarių atlikėjų dainos, skelbiama šventės organizatorių pranešime. Kauniečių lauks ir kalėdinė eglutė, kurią galima aplankyti bet kuriuo metu.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar pritariate sprendimui įteisinti naktinius taikiklius medžioklėje?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar galvojate emigruoti iš Lietuvos?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

-2 +2 C

-1 +4 C

-2 +4 C

+3 +8 C

+5 +10 C

+5 +9 C

0-3 m/s

0-3 m/s

0-5 m/s