respublika.lt

Garsusis „Mulen Ružas“ paminėjo savo 130 metų sukaktį

(0)
Publikuota: 2019 spalio 07 09:30:31, Rasa Strimaitytė, Elta
×
nuotr. 1 nuotr.
Garsusis „Mulen Ružas“ paminėjo savo 130 metų sukaktį. EPA-Eltos nuotr.

Kankano šokiais ir fejerverku garsusis Paryžiaus varjetė klubas „Moulin Rouge“ („Mulen Ružas“) paminėjo 130 metų savo gyvavimo sukaktį. Tūkstančiai lankytojų sekmadienio vakarą susirinko atitvertame bulvare prie kabareto Monmartre.

 

Ceremoniją pradėjo šviesų šou, kuris buvo rodomas ant garsiojo malūno. Tada ant jo stogo išdygo solo šokėja, vilkėdama, kaip įprasta šiam kabaretui, nedaug kūno dengiančius rūbus. Galiausiai 50 šokėjų plevėsuojančiais sijonais sušoko garsųjį kankaną.

„Moulin Rouge“ buvo atidarytas 1889-aisiais – tais pačiais metais, kaip ir Eifelio bokštas Prancūzijos sostinėje. Reviu teatras yra turistų traukos centras. Bilietų į abu vakaro pasirodymus, kurie kube vyksta 365 dienas per metus, nelieka akimirksniu.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar Jums dažnai tenka naudotis mokamomis medicininėmis paslaugomis?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip vertinate savo ekonominę padėtį?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+3 +6 C

0 +6 C

+1 +9 C

+4 +7 C

+8 +14 C

+13 +16 C

0-5 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s