respublika.lt

FA „Šiauliai“ gretas papildė Marijampolės „Sūduvoje“ rungtyniavęs lietuvis

(0)
Publikuota: 2022 gruodžio 15 11:23:48, Šiaulių FA
×
nuotr. 1 nuotr.
FA „Šiaulių" nuotr.

FA „Šiauliai" ekipoje dar vienas naujas veidas - šiandien saulės miesto komandos gretas papildė antrasis komandos naujokas. Pastaruoju tapo Marijampolės „Sūduvos" gretose rungtyniavęs Simonas Urbys.

 

 

Saugo ir puolėjo pozicijoje galintis rungtyniauti Simonas visą savo profesionalaus futbolininko karjerą rungtyniavo Lietuvoje, o ją pradėjo būtent gimtuosiuose Gargžduose, kuomet vilkėjo „Bangos" marškinėlius.

Šįkart antrasis komandos naujokas atvyksta iš Marijampolės „Sūduvos", kurioje futbolininkas praleido metus laiko. Tiesa, pastarąjį sezono pradžioje pristabdė patirta achilo sausgyslės traumą, tačiau ambicijų ir kovingumo nestokojantis futbolininkas spėjo sugrįžti į rikiuotę ir iš viso sūduviečių ekipoje sužaidė 14 rungtynių bei pasižymėjo įvarčiu.

Gargždiškis rungtyniaudamas Marijampolėje iškovojo ir vieną svarbiausių apdovanojimų savo karjeroje, kuomet su marijampoliečiais įveikęs šalies čempionus kėlė į viršų LFF Supertaurę. Be to, rungtyniaudamas „Kauno Žalgiryje" futbolininkas kartą yra iškovojęs ir Optibet A lygos bronzos medalius

27-erių atakuojančio kalibro futbolininkas yra palikęs pėdsaką ir nacionalinėje Lietuvos vyrų rinktinėje. Joje šiauliečių ekipos naujokas yra sužaidęs 2 rungtynes.

Simonas be Marijampolės ir Gargždų ekipos savo karjeroje yra gynęs Panevėžio „Ekrano", Klaipėdos „Atlanto", „Palangos" bei Vilniaus „Žalgirio" garbę.

Su S. Urbiu sudaryta 2 metus truksianti sutartis.

„Pirmiausia, tai norisi padėkoti šios organizacijos vadovams už suteiktą pasitikėjimą, malonu prisijungti prie geltonai juodus marškinėlius vilkinčių šiauliečių. Žinoma, ne mažą įtaką šiam įvykiui turėjo ir vyriausiasis komandos treneris Mindaugas Čepas, kuris ir renkasi savo komandos futbolininkus. Neslėpsiu, man patinka visa ši klubo vizija verstis būtent jaunais ir ambicingais lietuviais, todėl visi šie faktoriai privedė prie to, jog dabar esu pilnavertis saulės miesto ekipos futbolininkas. Su nekantrumu laukiame naujojo sezono, pažadame, jog į aikštę žengsime šaltu protu ir karšta širdimi. Pirmyn, Šiauliai!",- savo mintimis dalinosi antrasis FA „Šiauliai" ekipos naujokas S. Urbys.

 

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +9 C

+5 +10 C

+7 +10 C

+14 +17 C

+9 +13 C

+12 +18 C

0-7 m/s

0-8 m/s

0-5 m/s