respublika.lt

Sekmadienio horoskopas

(0)
Publikuota: 2021 spalio 24 05:30:00, ELTA
×
nuotr. 1 nuotr.
Moliūgas Helovino šventei. Eltos nuotr.

Astrologinė prognozė spalio 24-ajai, sekmadieniui

 

AVINAS.  Gali nustebinti naujienos, susijusios su artimais žmonėmis, giminaičiais. Tik nepulkite daryti išvadų, kaltinti ar smerkti. Bendraudami kontroliuokite savo emocijas ir žodžius.

JAUTIS. Pirmame plane šiandien atsidurs turtiniai interesai. Jeigu kils ūpas įsigyti komforto prekę ar detalę, pasirūpinkite galimybe ją pakeisti, užsitikrinkite garantiją. Nepirkite „katės maiše".

DVYNIAI. Jeigu yra už ką, noras pramogauti, pasireikšti gali tapti lyg apsėdimas. O kur dar prabangos ar galios troškimas. Visgi protingu reiklumu galite nemažai pasiekti. Būkite dėmesingesni savo sveikatai, atsisakykite svaigalų.

VĖŽYS. Šiandien jums gali kilti noras pasislėpti nuo sunkumų bei šurmulio. Nederėtų plepėti apie savo ir kitų paslaptis. Klausykitės intuicijos balso ir diena bus sėkmingesnė.

LIŪTAS. Šiandien jums seksis sutarti su aplinkiniais turbūt todėl, kad būsite tolerantiški ir supratingi. Visgi nebūkite pernelyg patiklūs, nes dėl to gali suplonėti jūsų piniginė, o tai, ką įsigysite, nenudžiugins.

MERGELĖ. Diena bus įtempta, jeigu kitiems pavydite pinigų, šlovės. Norėsis nepaisyti jokių suvaržymų, atsipalaiduoti ir pataikauti savo įgeidžiams. Verčiau nekenkite sau ir kitiems.

SVARSTYKLĖS. Jeigu niekur neišvykstate, tai įniksite į socialinius tinklus, naršymą internete. Galima virtuali pažintis ar net realus susitikimas su ypatingą susidomėjimą žadinančiu asmeniu. Nebūkite patiklūs.

SKORPIONAS. Jausite, kad reikalingos permainos, bet nežinosite, nuo ko pradėti. Pasitarkite su panašią situaciją patyrusiu žmogumi. Pasistenkite neužkibti ant sukčių kabliuko, neįsivelti į abejotiną avantiūrą.

ŠAULYS. Šiandien norom nenorom galite atsidurti teisėjų vaidmenyje. Taip atsitiks, jeigu tapsite viešo įvykio, konflikto liudininku arba jei susipyks artimi žmonės. Visgi yra rizika, kad nė vienai pusei neįtiksite.

OŽIARAGIS. Neigiamas emocijas išliekite per fizinę, ūkinę veiklą, o ne priekaištaudami antrajai pusei. Santykius lengva sugadinti, pastatyti aukštą sieną. Vertėtų pagalvoti apie sveikatos profilaktiką, dietą.

VANDENIS. Jums norėsis užmegzti romantišką ryšį, pirkti keistus daiktus. Visgi meilės ir verslo reikaluose jums derėtų būti atsargesniems. Atkreipkite dėmesį į vaikų problemas.

ŽUVYS. Gali būti, kad atsiras nenumatytų kliūčių. Pasistenkite nedramatizuoti, nesinervinti. O jeigu įmanoma, šiandien apsiribokite paprastais buitiniais darbais, šeiminiais reikalais, kurkite jaukumą savo aplinkoje.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +11 C

+6 +11 C

+7 +12 C

+9 +13 C

+12 +19 C

+18 +20 C

0-7 m/s

0-6 m/s

0-5 m/s