respublika.lt

Savaitės Citatos

(0)
Publikuota: 2022 birželio 13 13:09:53, Respublikos inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Marius Kundrotas ir Povilas Gylys. Eltos nuotr.

„Respublika" skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas.

 

„Jeigu pilietinės apatijos nebūtų, jei šimtas procentų rinkėjų būtų atėję balsuoti, mes turėtume kitokią valdžią", - išmintingas profesoriaus Povilo GYLIO patarimas rinkėjams, keiksnojantiems suliberalėjusių konservatorių valdžią.

„Lietuvai dabar labai trūksta tokių homoseksualų, kurie skleistų gėrį, o ne blogį", - politologas Marius KUNDROTAS rado neigiamo visuomenės požiūrio į homoseksualus šaknis.

„Dauguma prasibrovusių politikos veikėjų nesuvokia nei tikrosios valstybės esmės, nei teisingų jos valdymo taisyklių", - profesorius Rimvydas JASINAVIČIUS - apie gilumines blogos valstybės valdymo politikos priežastis.

„Kai nenori matyti, tai ir nematai", - premjerės Ingridos ŠIMONYTĖS atsakymas Seimo opozicijai, nematančiai gerų jos globotinio žemės ūkio ministro Kęstučio Navicko darbų.

„Nausėda eilinį kartą demonstruoja tai, kad jis nelabai supranta, kaip Seimas veikia ir kas jame vyksta", - gal prezidentui vertėtų MRU docentą Virgį VALENTINAVIČIŲ pasiimti į patarėjų komandą?

„Apgailestauju, kad prezidentas vis dėlto turi selektyvią klausą ir kviečia įsiklausyti tik į opozicijos argumentus", - konservatorė Radvilė MORKŪNAITĖ-MIKULĖNIENĖ, žinoma, norėtų, kad prezidentas Gitanas Nausėda girdėtų tik valdančiuosius.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar klausėte kandidatų į prezidentus debatų?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip vertinate savo ekonominę padėtį?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

-1 +2 C

-2 +5 C

+5 +10 C

+2 +7 C

+4 +10 C

+5 +12 C

0-6 m/s

0-5 m/s

0-9 m/s