respublika.lt

Savaitės Citatos

(5)
Publikuota: 2022 birželio 06 15:00:00, Respublika inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Romas Lazutka ir Algis Krupavičius. Eltos nuotr.

„Respublika" skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas.

 

„Jeigu matai, kaip mūsų valdžia - nuo prezidento iki valdančiosios koalicijos žmonių - apsirengia vyšyvankomis, supranti, kad tai yra tautinio imunodeficito sindromas", - profesoriui Povilui GYLIUI labiau patiktų, jeigu mūsų valdžios vyrai ir moterys daugiau pagarbos rodytų tautiniams lietuviškiems rūbams.

„Jei esi nešvarus, susipurvinęs, tada nepatinka, kai žmonės yra teisingoje pusėje", - režisierei, humoristei Hanai Stanislavai ŠUMILAITEI nekyla klausimų, kodėl niekinami tradicinės šeimos gynėjai.

„Jam reikėjo šiek tiek mokytis, bet jis buvo geras mokinys. Mokėsi intensyviai ir rezultatai yra akivaizdūs", - politologas Algis KRUPAVIČIUS - apie trejus prezidento Gitano Nausėdos prezidentavimo metus.

„Mūsų biurokratus, politikus verslininkai pamalonindavo įvairiomis kelionėmis ir įtikino, kad privačių fondų reikia", - ekonomikos profesoriui Romui LAZUTKAI ne paslaptis, kaip į Lietuvą atėjo privatūs pensijų fondai.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (5)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +9 C

+5 +10 C

+7 +10 C

+14 +17 C

+9 +13 C

+12 +18 C

0-7 m/s

0-8 m/s

0-5 m/s