respublika.lt

Savaitės citatos

(1)
Publikuota: 2021 gruodžio 20 10:20:11, Respublika.lt info
×
nuotr. 1 nuotr.
R. Žemaitaitis ir S. Skvernelis. Eltos nuotr.

„Respublika" skelbia populiariausias praėjusios savaitės politikos ir visuomenės veikėjų citatas.

 


„Kaip yra dabar, tai blogiau tikrai nebus, nes, ar yra A.Dulkys, ar nėra, tiesą sakant, koks skirtumas", - Aurelijus VERYGA dabar kalba taip, kaip apie jo vadovavimą sveikatos apsaugai anksčiau kalbėjo konservatoriai.

„Jie turi visai neblogą progą ir dar lygiai trejus metus sėkmingai privatizuoti geležinkelius bei Klaipėdos uostą", - šitaip parlamentaras Remigijus ŽEMAITAITIS išpranašavo, kodėl Ingridos Šimonytės Ministrų kabinetas neatsistatydins.

„Tai yra žmogus, kuris yra pakankamai racionalus, šaltas", - europarlamentarės Aušros MALDEIKIENĖS charakteristika Andriui Kubiliui, kuris racionaliai ir šaltai žmonėms nurėžė pensijas.

„Tam, kad įsitvirtintų, mažos valstybės dažnai turi šokti aukščiau bambos", - politologė Margarita ŠEŠELGYTĖ randa argumentą, kaip pateisinti dažnas Lietuvos užsienio politikos „kliurkas".

„Ž.Pavilionis save pristato, kaip patyrusį diplomatą, tačiau į tokį jis visiškai nepanašus", - politologui Sauliui SPURGAI Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininkas atrodo įtartinas.

„Kiekviena drama užgožia mažesnes drameles", - parlamentaras Saulius SKVERNELIS žino, ką sako, nes jam premjeraujant dramų ir dramelių buvo į valias.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (1)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar Jums dažnai tenka naudotis mokamomis medicininėmis paslaugomis?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip vertinate savo ekonominę padėtį?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+3 +6 C

0 +6 C

+1 +9 C

+4 +7 C

+8 +14 C

+13 +16 C

0-5 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s