respublika.lt

Kūrinys gimė po ilgo laiško

(0)
Publikuota: 2019 kovo 07 08:44:11, „Laisvalaikio“ inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Ievos Jūros Jūraitės nuotr.

Atlikėjai Mantas Jankavičius ir Monika Pundziūtė-Monique savo gerbėjams paruošė muzikinį siurprizą. Duetas pristato bendrą kūrinį „Ateities žmogus“ bei ekranizuotą pasakojimą - animacinį vaizdo klipą.

 

Tai istorija apie tą sielos antrąją pusę, kurios taip ilgai ieškome ir laukiame, jaučiame, kad ji kažkur gyvena šiame pasaulyje. Atlikėja dainą skiria tiems, kurie dar nesutiko širdžiai brangaus žmogaus. „Kūrinio pavadinimas „Ateities žmogus“ - dėl to, kad būdami vieniši, viltingai žvelgtume į rytojų, ir pagalvotume, o ką mūsų žmogus šiuo metu veikia, kur jis vaikštinėja, apie ką galvoja“, - sako Monique.

Tai ne tik muzikinis pasakojimas, bet ir viena įdomiausių Monique kūrybinių pažinčių.

Nuo pirmųjų dainos akordų atlikėja suprato, kad geriausiai dainą atspindėtų duetas. Nors būsimam scenos partneriui, vienam žinomiausių Lietuvos atlikėjų, Mantui Jankavičiui, Monique nedrįso skambinti, tačiau parašiusi ilgą oficialų laišką nekantriai laukė sukryžiavusi pirštus. Mantui daug argumentų nereikėjo - užburiantis skambesys virto trumpu: taip.

„Ši pažintis - viena ryškiausių naujojo albumo akimirkų. Man garbė, kad Mantas patikėjo šia daina. Mūsų pirmasis susitikimas studijoje buvo labai produktyvus - po kelių valandų bendro darbo jau turėjome dainos žodžius“, - kūrybinį procesą prisiminė M.Pundziūtė.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +11 C

+6 +11 C

+7 +12 C

+9 +13 C

+12 +19 C

+18 +20 C

0-7 m/s

0-6 m/s

0-5 m/s