respublika.lt

Penktadienio horoskopas

(0)
Publikuota: 2021 lapkričio 26 05:30:00, Eltos inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Pixabay nuotr.

Astrologinė prognozė lapkričio 26-ajai, penktadieniui

 

 

AVINAS. Aktyvumas jums padės visur suspėti, o kūrybingumas - pakoreguoti situaciją savo naudai. Tačiau nemalonumų gali sukelti vaikai arba daugiau nei draugystės su jumis siekiantis asmuo.

JAUTIS. Šiandien būsite labai jautrūs aplinkos poveikiui. Negalėsite atsiginti nuo smulkių rūpesčių ir nesibaigiančių išlaidų. Nederėtų piktnaudžiauti kitų pasitikėjimu ir pataikauti savo silpnybėms. Nesusigadinkite reputacijos.

DVYNIAI. Šiandien būsite komunikabilūs, linkę šmaikštauti. Vis dėlto atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite nepatikrintų faktų. Apie ideologinius dalykus kalbėkite atsargiau, neprovokuokite oponentų.

VĖŽYS. Nusimato rūpesčiai dėl nekilnojamojo turto, pelno dalies ar nuostolių padengimo. Objektyviai įvertinkite savo finansinę padėtį, neišlaidaukite, tačiau nebūkite savanaudiški, jeigu reikia pasistengti dėl artimų žmonių. Saugokite vaikus.

LIŪTAS. Nerimastinga diena. Išoriškai viskas gali atrodyti gerai. Kita vertus, galima nepamatuota euforija arba klaidinama įtaka, kurstymas. Nesielkite lengvabūdiškai. Peržiūrėkite savo planus ir pasistenkite atsisakyti to, kas nėra prasminga bei moralu.

MERGELĖ. Tikriausiai jausite slaptas pinkles, užkulisinius žaidimus. Nepasiduokite jokioms provokacijoms, išlikite santūrūs. Nerizikuokite savo ir kitų sveikata.

SVARSTYKLĖS. Būsite linkę dirbti kolektyviškai. Visgi neišvengsite nesusipratimų. Jeigu trokštate populiarumo, tai jis įmanomas, tačiau neverta pernelyg pasitikėti naujais pažįstamais ir gerbėjais.

SKORPIONAS. Užgrius darbų našta. Nepasitenkinimą gali reikšti kolegos, viršininkai. Be reikalo eikvosite energiją, jeigu mėginsite apeliuoti į savo ankstesnius nuopelnus arba kritikuoti kitus.

ŠAULYS. Šiandieną nekelkite gyvenimui bei aplinkiniams ypatingų reikalavimų. Jeigu turėsite reikalų su užsieniečiais ar su solidžiais veikėjais, valdininkais, atsakingai pasirenkite susitikimams. Antraip jūsų argumentai gali pasirodyti per silpni.

OŽIARAGIS. Nekokia diena finansinei rizikai. Nepatartina pasirašinėti abejotinų sandorių. Jeigu esate kam nors skolingi, galite patirti spaudimą. Kita vertus, ir jums bus sunku atgauti tai, ką esate kažkam paskolinę.

VANDENIS. Kažkokį pavojų gali kelti konkurentai arba žmonės, kuriuos jūsų veiksmai, poelgiai verčia jaustis neįvertintais. Galimas teisinis procesas. Santykiai su antrąja puse bus gana įtempti. Tačiau tai įmanoma pakeisti.

ŽUVYS. Diena bus įtempta. Darbštumo nestokosite, tačiau įtikti aplinkiniams bus labai sunku. Reikėtų itin saugoti sveikatą, nes galimi apsinuodijimai, alerginės reakcijos, infekcijos.

 

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +9 C

+5 +10 C

+7 +10 C

+14 +17 C

+9 +13 C

+12 +18 C

0-7 m/s

0-8 m/s

0-5 m/s