Grupė Britanijos šokolado meistrų sako, kad jie paneigė sarkastišką posakį „naudingas kaip šokoladinis arbatinukas“ - iš šokolado sukūrė arbatinuką, kurį galima naudoti.
Džonas Kostelas iš „Nestle“ produktų technologijos centro Jorke (Anglija) pasakoja, kad jis su komanda praleido šešias savaites išradinėdami tamsaus šokolado (65 proc. kakavos) arbatinuką, kuris pripildytas karšto vandens jo nepraleidžia.
Dž.Kostelas sako, kad arbatinukas turi nepraleisti pripilto karšto vandens dvi minutes, kad testas būtų sėkmingas. Anot jo, karštas vanduo ištirpdė mažą kiekį šokolado arbatinuko viduje ir tai suteikė arbatos skoniui „šokolado užuominą“.
Grupė Britanijos šokolado meistrų sako, kad jie paneigė sarkastišką posakį „naudingas kaip šokoladinis arbatinukas“ - iš šokolado sukūrė arbatinuką, kurį galima naudoti.
Džonas Kostelas iš „Nestle“ produktų technologijos centro Jorke (Anglija) pasakoja, kad jis su komanda praleido šešias savaites išradinėdami tamsaus šokolado (65 proc. kakavos) arbatinuką, kuris pripildytas karšto vandens jo nepraleidžia.
Dž.Kostelas sako, kad arbatinukas turi nepraleisti pripilto karšto vandens dvi minutes, kad testas būtų sėkmingas. Anot jo, karštas vanduo ištirpdė mažą kiekį šokolado arbatinuko viduje ir tai suteikė arbatos skoniui „šokolado užuominą“.
Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“
Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.