respublika.lt

S.Trimakaitė kviečia muzikos mylėtojus į naujametinį koncertą

(0)
Publikuota: 2018 gruodžio 31 11:02:10, Valentina Gudienė, Elta
×
nuotr. 1 nuotr.
Dainininkė S. Trimakaitė vėl kviečia klasikinės muzikos mylėtojus į naujametinį koncertą. Beno Januševičiaus nuotr.

Koncertų ciklą „Klasikinės muzikos programa 2018“ Naujųjų metų išvakarėse vainikuos Sigutės Trimakaitės naujametinis koncertas Vilniaus dailės akademijos Gotikos salėje.

 

S. Trimakaitė jau antri metai rengia koncertų ciklą „Klasikinės muzikos programa“. Anot dainininkės, šiais metais jau aplankyta daugelis Lietuvos miestų, miestelių bei kaimų. Jau įvyko per trisdešimt koncertų visoje Lietuvoje: Kalvių bažnyčioje, Alantos senelių namuose, Pasvalio specialiojoje mokykloje, Lavėnų socialinės globos namuose, Kauno Šv. Klaros namuose, socialinės globos namuose Joniškyje, Priekulėje, Pabradėje, Elektrėnuose, Palangos neįgaliųjų sąjungoje, Klaipėdos Caritas globos namuose, Palangos ligoninėje, Alytaus, Kuršėnų, Radviliškio vaikų globos namuose ir kitur. Dubingių Šv. Jurgio bažnyčioje įvyko Advento pasirodymas, o kalėdinis sakralinės muzikos koncertas surengtas Vilniaus Šv. Rapolo bažnyčioje.

Jau daugelį metų S. Trimakaitės rengiami naujametiniai, tradicija tapę koncertai sutraukia klasikinės muzikos mylėtojus ne tik iš Vilniaus, bet ir iš visos Lietuvos.

Koncertų ciklą „Klasikinės muzikos programa 2018“ iš dalies remia Lietuvos kultūros taryba ir Kultūros ministerija. Rengėjas VšĮ „S.T. ir Ko“.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +11 C

+6 +11 C

+7 +12 C

+9 +13 C

+12 +19 C

+18 +20 C

0-7 m/s

0-6 m/s

0-5 m/s