respublika.lt

Kokias staigmenas „Kitas kampas“ ruošia 2017?

(0)
Publikuota: 2017 sausio 06 09:02:04
×
nuotr. 4 nuotr.
Atsinaujinusi teatro „Kitas kampas“ trupė pristatė didžiausią savo spektaklį „Gero humoro dozė“. Organizatorių nuotr.

Per šventes vienintelis profesionalus improvizacijos teatras Lietuvoje „Kitas kampas“ pristatė didžiausią spektaklį teatro istorijoje - kalėdinę „Gero humoro dozę“. Jau aštuntąjį sezoną rodomas improvizacijų šou buvo pirmą kartą pristatytas tokiai didelei - beveik 2000 žiūrovų - publikai. Anot aktorių, tai tik pradžia.

 

Patyrę improvizacijos meistrai prisipažino, kad iki šiol didžiausiam teatro istorijoje improvizacijų šou prireikė didesnių pastangų negu įprastai. „Didesnis žiūrovų skaičius ir didesnė erdvė pareikalavo daugiau energijos ir didesnio tempo. Todėl prieš spektaklį reikėjo ypač susikaupti, kad ant scenos būtų galima atsipalaiduoti. Manau, kad mums pavyko padaryti, tai ką norėjome“, - teigė aktorius M.Nedzinskas.

Spektaklis tapo savotišku krikštu prie teatro senbuvių prisijungusiems improvizacijos naujokams: Adelei Šuminskaitei, Gailei Butvilaitei, Mariui Čižauskui, Laurynui Jurgelioniui ir Adomui Jasiukėnui. „Mes labai džiaugiamės, kad prie teatro pamažu prisijungia daug naujų žmonių. Mūsų tikslas yra perduoti jiems savo patirtis ir nuolatos drąsinti eiti pirmyn, jie turi mus peraugti“, - sakė teatro meno vadovas, aktorius Audrius Bružas.

Aktorių trupė žiūrovams yra paruošusi dar daugiau staigmenų. Teatras „Kitas kampas“ turi jau du Lietuvos rekordus: prieš ketverius metus aktoriai improvizaciją surengė lėktuve, skrendančiame 10-ies kilometrų aukštyje, o šių metų pavasarį buvo pristatytas net 7 valandų trukmės improvizacijų maratonas. Aktoriai neketina nustoti stebinti ir 2017 metais. „Mes ketiname pristatyti net du naujus spektaklius. Vienas jų bus naujo formato, ypač interaktyvus, o kitas kur kas labiau dramiškas negu iki šiol mūsų kurti pasirodymai“, - intrigavo aktorius Kirilas Glušajevas.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis"

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Kiek kiaušinių suvalgote per Velykas?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +11 C

+6 +11 C

+7 +12 C

+9 +13 C

+12 +19 C

+18 +20 C

0-7 m/s

0-6 m/s

0-5 m/s