respublika.lt

Kaip atsikratyti draugo?

(0)
Publikuota: 2017 rugsėjo 08 08:44:39
×
nuotr. 5 nuotr.
Kaip atsikratyti draugo? „Domino“ archyvo nuotr.

Profesionalus komedijos teatras "Domino" pristato karščiausią rudens sezono naujieną - draugišką komediją "Kaip atsikratyti draugo?".

 

Komedijoje vaidins puikiai žiūrovams pažįstami profesionalūs aktoriai Neringa Varnelytė, Andrius Žiurauskas, Sakalas Uždavinys, Aleksas Kazanavičius ir "Domino" teatro debiutantas Rimantas Bagdzevičius.

Spektaklio siužetas tiek pat gyvenimiškas, kiek ir komiškas. Kaip atsikratyti draugo, su kuriuo bendravimas tampa nepakeliama našta? Tokį klausimą sprendžia Pjeras ir Klotilda - tipiška sutuoktinių pora. Tam, kad puoselėtum draugystę, reikia skirti daug laiko. O jo vis trūksta...

Porelė nusprendžia: reikia atsikratyti Antuano ir Beatrisės - draugų, kuriuos pažįsta net trisdešimt metų! Ji - nuobodi, jis - egocentriškas. Bendravimas su jais jau nebeteikia jokio malonumo. Tačiau senų draugų taip lengvai neatsikratysi. Reikia gero, kruopščiai parengto plano! Pjeras pasiūlo suruošti... atsisveikinimo vakarienę: tobulą vakarą, kuris bus paskutinis. Įsivaizduokite: jausmingas, nostalgiškas, nepamirštamas susitikimas, kurio metu skamba mėgstamiausia svečių muzika, geriamas brangiausias vynas, valgoma skaniausia vakarienė, žarstomi komplimentai. Tiesiog tobulai elegantiškas būdas ištarti "sudie"! Tačiau vakaro pabaiga žada netikėtų staigmenų...

Aktoriai apie draugus


Premjeros, kurią žiūrovai išvys spalio 7 d., aktoriai prisipažįsta: ir jų gyvenime pasitaiko žmonių, kurie... šiek tiek užknisa!

"Manau, kiekvienas žmogus turi draugų, kuriuos labai myli, ir tokių, kurių taip norisi atsikratyti... Tačiau to kažkodėl vis nepadarome. Prisipažįstu: esu pernelyg didelis bailys, kad pasiūlyčiau žmogui nutraukti draugystę. Kad ir koks jis nemielas man būtų...", - sako aktorius Sakalas Uždavinys.

"Kad ir kaip man būtų gėda, prisipažinsiu... Kartą paauglystėje esu savo draugę išprašiusi iš namų. Tiesiog labai norėjau skaityti knygą, o mes su ja sėdėjome nieko neveikdamos. Ėmiau ir pasakiau tiesiai šviesiai: išeik, nes aš turiu kitų reikalų. Įdomiausia tai, kad toji draugė iki šiol man yra viena artimiausių. Smagiai pasijuokiame prisiminusios šį įvykį", - atvirauja aktorė Neringa Varnelytė.

Aktorius Aleksas Kazanavičius konkretus: "Mielai atsikratyčiau to draugo, kuris, atėjęs į svečius, pamirštų... išeiti. Surengčiau jam gedulingą vakarienę, slapta tikėdamasis, kad ji nevirs pusryčiais".

Na, o aktorius Rimantas Bagdzevičius tiki, jog kiekvienam žmogui gali būti suteiktas dar vienas šansas: "Aš manau, kad jei draugystės saitai trūkinėja, tai tokia ten ir buvo draugystė... Tuomet ar verta susėdus kartu gadinti vyną ir austres? Na, nebent tuo atveju, jei vakarienė pavirstų susitarimu viską mesti ir kartu išsiruošti ilgai kelionei po pasaulį".

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Kiek kiaušinių suvalgote per Velykas?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +11 C

+6 +11 C

+7 +12 C

+9 +13 C

+12 +19 C

+18 +20 C

0-7 m/s

0-6 m/s

0-5 m/s